OPINIE



WYBRANE PAKIETY

W środku tygodnia...

Oferta dla osób którzy chcieliby odpocząć od codziennych obowiązków oraz zgiełku weekendów i spędzić ten czas w zacisznym miejscu nad Polskim morzem.
Termin do 29-05-2024 (z wyłączeniem 29.03.2024-01.04.2024 oraz 26.04.2024-06.05.2024) jak również od 01.10.2024.
Pakiet minimum 3 nocy obejmujący 15% rabatu.
Pakiet dla 2 osób i więcej.

od 441zł

Majówka

Może to jeszcze nie lato ale dni coraz bardziej słoneczne i dłuższe a gdzie indziej najlepiej je spędzić jeśli nie nad morzem. Oferta dla dwóch osób z możliwością rozszerzenia.
Termin od 26-04-2024 do 06-05-2024.
Pakiet 4 nocy uwzgledniający 10% zniżki.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 763,2zł

Wielkanoc nad morzem

Oferta dla osób którzy chcieliby spędzić czas wolny nad Polskim morzem w ciszy i spokoju. Propozycja dla dwóch osób z możliwość rozszerzenia oferty.
Termin od 29-03-2024 do 01-04-2024.
Pakiet minimum 3 nocy uwzględniający 10% zniżki.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 572,4zł

Mariusz Uliczka ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam. Czy mozna do was przyjechać ze zwierzątkiem a dokładnie fretka Fretka ma swój zamykany transporter. Nie gryzie i nie niszczy. Proszę o odpowiedź.

11-06-12

Paweł Goyke ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetny obiektSuper warunkibardzo czysto i nowocześniezupełnie przy lesie i bardzo zacisznie.Dla maluchów plac zabaw wewnątrz i na zewnątrz i to powietrze..coś smacznego.Wygodne łóżkamiła pościelodprężąjące otoczenie..po to właśnie przyjechaliśmy i polecamy wszystkim.A nasz alergiczny synek nawet nie kichnął.SUPER KLIMAT

25-05-12

Aleksandra Knitter ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Rewelacyjne miejsce do odpoczynku. Zdecydowaliśmy się pojechac tam w kwietniowy weekend ale nie żałujemy. Wygodne komfortowo urządzone zapewniające ciszę i spokój a jednocześnie przygotowane na wszelkie potrzeby swoich gości. Przemiła obsługa. To miejsce do którego zamierzamy wracac. Dziękujemy

03-05-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

142 stopnie trzeba pokonać...

aby wejść na szczyt latarni morskiej w Rozewiu. Warto się nieco wysilić, bo z góry można obejrzeć wybrzeże Bałtyku, Jastrzębią Górę i okolicę. Widok przy ładnej pogodzie niezapomniany.

WYBRANE ZDJĘCIA