OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Mała rodzina

Pakiet przeznaczony dla rodziny składającej się z dwóch osób dorosłych i jednego dziecka do lat 10 (dla drugiego dziecka do lat 3 pobyt jest bezpłatny).
Termin od 24-06-2022 do 28-08-2022.
Pakiet minimum 10 nocy.
Pakiet dla 3 osób

od 2538zł

Weekend w Przystani

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks. .
Termin weekendy do 26.05.2022 (z wyjątkiem 15.04.2022-18.04.2022 oraz 29.04.2022-03.05.2022).
Pakiet 2 nocy uwzględniający 10% rabatu z możliwością przedłużenia.
Pakiet obejmujący wszystkie typy pokoi/apartamenty

od 270zł

Przygoda rodzinna

Pobyt w pokoju rodzinnym dla rodzinny z jednym lub dwójką dzieci powyżej 10 lat (dla trzeciego dziecka do lat 3 pobyt jest bezpłatny).
Termin od 24-06-2022 do 28-08-2022.
Pakiet minimum 10 nocy.
Pakiet maksymalnie dla 4 osób.

od 3060zł

Aneta ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Witam, właśnie spędziliśmy jeden z najfajniejszych urlopów w Przystani Rozewie. Świetne warunki i wspaniała obsługa. Pokoje czyste, zadbane, pięknie urządzone, na miejscu basen - stanowił dodatkową atrakcję... Samo Rozewie - świetne na bazę wypadową... Wszędzie blisko... Piękne plaże sprawiają, że czuliśmy się jak w Grecji.... Zejścia urocze przez las - dla dzieci to dodatkowa atrakcja....

04-07-16

Marcin z Poznania

Właśnie wróciliśmy z wakacji w Przystani Rozewie - gorąco polecamy. My mieliśmy apartament - warunki super , duży salon z kuchnią do tego wygodna sypialnia, jesteśmy w czwórkę i miejsca z zapasem wystarczyło - wyposażenie ekstra. Cały kompleks też bardzo fajny - basen , placyk zabaw dla dzieci - na dole sala bilard itp - ale nie korzystaliśmy z uwagi na super pogodę. Mamy 4 letnie dzieci i trochę problemu było z zejściem na plażę - właściciel sugerował plaże w Karwi i naprawdę warto - 8 minut jazdy samochodem - ale plaża - żadnych schodów - przejście przez wydmę i już , a do tego 50 metrów od brzegu woda po kolana więc dla dzieci bajka. Parkingi bezpłatne . Podsumowując - Przystań Rozewie - szczerze polecam.

17-07-15

Remik B.

Do zejścia na plaże jest 1500 metrów poprawka gdyż strona wycina znaki przystankowe i polskie litery.

06-05-13

Remik B.

Polecam Cisza spokój fajnie wyposażone pokoje duża kuchnia ze wszystkim co potrzeba oraz jadalnia z wielkim tv bilardem etc. Rewelacyjna obsługa która nie zna słów nie da się Wszystko co potrzeba do spędzenia w naszym przypadku majówki 2013. Co do zejścia na plaże faktycznie jest 15 km do przejścia ale warto...

06-05-13

Michał Jarowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Spedziłem juz drugą Wielkanoc w Przystani i gorąco polecam. Dom zawsze czysty i pachnącymimo zimy ciepło i rodzinnie. Odświeżone wnetrza kuchnia została przystosowana do większej liczby gości i jest bilard i rowery i jadalnia. Nawet w niepogode polecam i pozdrawiam właścicieli.. do morza jest 500m a na plaże maksymalnie 1km.

28-04-13

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

142 stopnie trzeba pokonać...

aby wejść na szczyt latarni morskiej w Rozewiu. Warto się nieco wysilić, bo z góry można obejrzeć wybrzeże Bałtyku, Jastrzębią Górę i okolicę. Widok przy ładnej pogodzie niezapomniany.

WYBRANE ZDJĘCIA