OPINIE



WYBRANE PAKIETY

Weekend w Przystani

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks. .
Termin weekendy do 29.05.2024 (z wyjątkiem 29.03.2024-01.04.2024 oraz 26.04.2024-06.05.2024) jak również od 01.10.2024.
Pakiet 2 nocy uwzględniający 5% rabatu z możliwością przedłużenia.
Pakiet obejmujący wszystkie typy pokoi/apartamenty oraz dostępny jedynie telefonicznie.

od 329zł

Wielkanoc nad morzem

Oferta dla osób którzy chcieliby spędzić czas wolny nad Polskim morzem w ciszy i spokoju. Propozycja dla dwóch osób z możliwość rozszerzenia oferty.
Termin od 29-03-2024 do 01-04-2024.
Pakiet minimum 3 nocy uwzględniający 10% zniżki.
Pakiet dla 2 osób/2+ (dodatkowa opłata).

od 572,4zł

Pobyt we dwoje

Chcesz odpocząć od trudów mijającego tygodnia, stresów w pracy i ciągłych problemów. Zapraszamy do Przystani Rozewie gdzie na pewno odnajdziesz spokój oraz pełen relaks.
Termin od 21.06.2024-01.09.2024.
Pakiet 10 nocy z możliwością przedłużenia zawierający 10% zniżki.
Pakiet dla 2 osób.

od 1920zł

Anna Rogóż

Dom bardzo ładny pokoje wygodne pobliże lasu z jednej strony i widok na latarnię z drugiej coś fantastycznegoJedynym minsem jest odległość do morza 500 metrów podane na stronie internetowej to lekka przesadachyba że w linni prostej Trzeba iść conajmniej 1500 m a klif praktycznie wcale nie jest przystosowany.

23-03-13

Martyna Pilarska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

bardzo ciche i kameralne miejsce mimo szarej jesieni i w kratkę pogody do domu wróciliśmy odprężeni i wyciszeni..i bardzo polecam na oderwanie się od codziennego zgiełku.Budynek jak nowy czysty i pachnącywygodne łóżkolas za oknem i morskie powietrze.super relaks.polecam wszystkim przepracowanym..jutro do pracy

09-10-12

Tomasz Jędrzejowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Zacznę może od lokalizacji. Fantastyczne ustronne miejsce do wypoczynku z dala od zgiełku i tłumu. Dojście do plaży krótkim spacerkiem pobudzającym poranne krążenie nie powinno stanowić najmniejszego problemu dla żadnej rodziny. Obiekt hotelu nowoczesny i wypozażony we wszelkie udogodnienia. Serdecznie polecamy wraz z żoną.

10-08-12

Adrian Baranowski ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Świetne miejsce na wypoczynek rodzin z dziecmi jak i par. Pokoje takie jak na zdjęciach czyste zadbane i pachnące nowością. Właściciele bardzo mili i pomocni. Gorąco polecam to miejsce i pozdrawiam

05-08-12

Magdalena Chudzińska ( Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. )

Gorąco polecamrewelacja. Miejsce idealne na wypoczynek cisza spokój pełen relaks. Właściciele bardzo serdeczni i przyjaźni. Pokoje oraz lazienki pierwsza klasa nie chce się wracać do codzienności...

03-07-12

Imię / Nick: *
E-mail:

Treść wiadomości: *

Weryfikacja użytkownika: * Captcha Image
Reload Image
   
 
Powered by Phoca Guestbook


CIEKAWOSTKI

Już w najstarszej znanej...

flamandzkiej locji z połowy XV w. znajduje się opis przylądka Resehoned – dzisiejszego Rozewia (po kaszubsku Blëza).

Blaski świetlne latarni morskiej...

imienia Stefana Żeromskiego następują co 3 sekundy i widoczne są z odległości 23,4 mil morskich.

WYBRANE ZDJĘCIA